Referencer

Kunderne i Dragø Kommunikation er hver især førende inden for deres felt: Digitalisering, teknologi, automation, it-udvikling, forretningsrådgivning, outsourcing, digital marketing og kunst.

Arrow

Arrow er en innovationshub for it-forhandlere og løsningsleverandør. Jeg leverer cases, artikler, thought-leadership blogindlæg og white papers. Arrow har været kunde siden 2014.

Beckhoff Automation

Beckhoff Automation udvikler intelligent automation til industrien. Jeg har udarbejdet kommunikationsstrategi og budskaber, yder løbende rådgivning og leverer PR, artikler og cases. Beckhoff Automation har været kunde siden 2017. 

Deloitte

Deloitte er blandt verdens førende konsulentvirksomheder inden for revision og finans. Jeg udarbejder guides og analyser, thought leadership-artikler til publikationer og web, cases og nyhedsbreve. Deloitte har været kunde siden 2015. 

Expandi Group

Expandi Group er et globalt marketingbureau med ekspertise i teknologikvirksomheder. Jeg leverer PR og kommunikation til Expandi Group’s store it-kunder. Jeg holder workshops om budskaber og kommunikationsstrategi, udarbejder PR, webtekster, cases, produktbeskrivelser og kampagner. Expandi Group har været kunde siden 2010.

GEZE

GEZE er innovativ udvikler af dør- og vinduesautomatik. Jeg rådgiver om kommunikation, samt udarbejder  artikler, PR og cases. GEZE har været kunde siden 2017. 

IBM

IBM er blandt verdens førende teknologi- og konsulentvirksomheder. Jeg udarbejder PR, cases, klummer, eventmaterialer, kampagnematerialer, magasiner, artikler, udstillingsmaterialer i Client Center, samt deltager på globale konferencer for at interviewe kunder og business partnere. IBM har været kunde siden 2009. 

Morten Lassen Art

Morten Lassen er en internationalt anerkendt billedkunstner, som udstiller i verdens metropoler. Jeg hjælper med PR, personlig branding og interessentkommunikation. Morten Lassen har været kunde siden 2017. 

Pecunia

Pecunia Consult er en gazellevirksomhed, der tilbyder outsourcing af virksomheders samlede økonomifunktion. Jeg har udarbejdet kommunikationsstrategi og budskaber, rådgiver løbende, skriver nyheder, blogindlæg, SoMe-kampagner og administrerer website og LinkedIn-side. Pecunia Consult har været kunde siden 2018. 

Pedab

Pedab leverer markedsledende løsninger og services til nordiske virksomheder. Jeg rådgiver om kommunikation, udvikler cases, artikler, e-books, PR og salgsmaterialer. Pedab har været kunde siden 2013. 

Promptchal

Promptchal er Danmarks sikreste sociale medie til børn fra 6 år. Jeg har udarbejdet kommunikationsstrategi og budskaber, rådgiver om kommunikation, udvikler PR og tekster til website, sociale medier og interessenter. Promptchal har været kunde siden 2018. 

Rooftop Analytics

Rooftop Analytics er specialist i avancerede algoritmer til data analytics forecasting. Jeg udvikler kommunikationsstrategi, opbygger kommunikationsplatform og webstruktur, samt skriver webcontent og  præsentationsmaterialer, samt udvikler PR. Virksomheden lanceres i 2019. Rooftop Analytics har været kunde siden 2018.