Bag om

Uanset om man driver en lille eller stor virksomhed, har man brug for en retning i sin kommunikation. Det gør det væsentlig nemmere at styre skibet, når kursen er lagt. Jeg voksede op tæt på Vippefyret i Skagen, som for flere hundrede år siden viste vej for fiskerne – også i stormvejr og nattemørke. Jeg har spenderet uendeligt mange timer ved og omkring Vippefyret, og det repræsenterer for mig et bundsolidt og uprætentiøst sted, hvor man sænker pulsen og genvinder overblikket. Fyret er et fint billede på det, jeg gerne vil give mine kunder: Ro, retning og solide resultater.

20 ÅR MED IT-KOMMUNIKATION
Min interesse for teknologi og digitalisering blev for alvor vakt i senhalvfemserne. Et par år som produktchef i Sonofon klædte mig godt på til at forstå kompleks teknologi. På PR-bureauet Powerofthepen lærte jeg at kommunikere om kompleks teknologi, og i Holm Kommunikation lærte jeg at udforme strategiske kommunikationsprojekter.

I 2008 etablerede jeg Dragø Kommunikation – et lille, men landsdækkende PR- og kommunikationsbureau, hvor omdrejningspunktet er virksomhedskommunikation til medier, kunder og interessenter.

AMBITIØSE KUNDER
Mine kunder har specialiseret sig i innovation, teknologi og digitalisering, automation, forretningsrådgivning, outsourcing af økonomi, samt digital markedsføring. De spænder fra globale thought leaders til ambitiøse iværksættere. Fælles for dem er, at de ønsker at sætte en ny agenda inden for deres felt, og at deres løsninger og services er mere avancerede end gennemsnittet. Deres komplekse budskaber skal kommunikeres klart og i en relevant kontekst. Hver gang.

TILLID ER ALTAFGØRENDE
Mit bureau bygger på mangeårige kunderelationer. Det tætte og tillidsfulde samarbejde med mine kunder giver dyb indsigt og en følelse af ansvar og ejerskab. Det er vigtigt for mig. Det er også vigtigt for mig at værne om min – og dermed mine kunders – troværdighed hos journalister og medier. Derfor lægger jeg vægt på medierådgivning og arbejder kun med historier, jeg selv tror på.

PARTNERSKABER OG NETVÆRK
Gennem årene har jeg opbygget et solidt netværk, som både udvides og trimmes løbende. Det skaber en særlig dynamik, når selvstændige seniorkompetencer sætter sig sammen om en fælles opgave. Jeg stiller med det rette hold til større opgaver og udvælger de kompetencer, som kan sikre det bedste resultat.

Mit professionelle netværk består af selvstændige eller mindre bureauer, der mestrer grafik, design, fotografi, webimplementering, SEO, reklame, samt PR i Norden.

Dragø Kommunikation er medstifter af og partner i Nordic PR Alliance.

Mine danske samarbejdspartnere er: