Kort og godt

Jeg er kommunikationsstrateg med skrivekløe og hjælper virksomheder med at formidle deres budskaber til medier, kunder og medarbejdere.

Kunderne i Dragø Kommunikation er eksperter inden for innovation, digitalisering, it-udvikling, automation, forretningsrådgivning, outsourcing, samt digital marketing og kunst. Nogle er globale thought leaders – andre er ambitiøse iværksættere. Fælles for dem er, at deres løsninger og services er mere avancerede end gennemsnittet, og at de ønsker at sætte en ny agenda inden for deres felt.

KONKRETE YDELSER

  • Helstøbt kommunikationsstrategi (herunder mål, budskaber og plan)
  • Relevant content til alle platforme, herunder thought leadership-artikler, blogindlæg, analyser og trends, cases og kampagnetekster
  • Pressekommunikation, herunder fokus på jeres markedsposition og vækst, strategi, ledelse, forandring, CSR, mv.
  • Web og social media, herunder strategi for indhold og opbygning, samt produktion.

KOMMUNIKATION-AS-A-SERVICE

Virksomheder kan outsource al kommunikation til mig – eller jeg kan komplementere  marketing- og kommunikationsafdelingen med idégenerering,  projektledelse og udførelse af aktiviteter. Jeg tilbyder ydelser på højt niveau – uden høje bureaupriser – og sammensætter ofte et team af specialister inden for webdesign, grafik, foto og tekst, når større opgaver skal løses.